OVER ONS

Wij helpen jou met het vertellen van jouw verhaal en weten als geen ander hoe we de juiste snaar moeten raken. Wij geloven in “motion-driven storytelling”, want een goed verhaal beweegt en brengt in beweging!

Supermassive maakt de combinatie tussen heldere communicatie, storytelling, design, animatie en technologie. We noemen dit zelf: motion-driven storytelling. Aan de basis hiervan ligt altijd een krachtig concept waarin de boodschap centraal staat. We zetten ook graag onze expertise in om andere bureaus te helpen of hun teams te versterken, omdat we weten hoe motion-design strategisch kan worden ingezet binnen grotere campagnes!

Samenwerking

We werken graag nauw samen met jou, de opdrachtgever. Jij kent de markt en doelgroep namelijk het beste. Maar wij durven ons zeker kritisch op te stellen. Onze kijk op motion design zorgt ervoor dat we ieder project op een eigenzinnige wijze aanpakken en altijd gaan voor kwaliteit. We worden niet voor niets gevraagd.

Vooruit kijken

We dagen onszelf uit om van ieder project iets unieks te maken. Verder te kijken. We blijven experimenteren om onszelf verder te ontwikkelen. Zo weten we keer op keer de juiste emotie bij de juiste mensen op te wekken en een uniek product neer te zetten.