Over – Supermassive

Over

Heroes in motion

Wij zijn Supermassive — heroes in motion. Onze kracht is ‘Motion-driven storytelling’. Een combinatie van storytelling, graphic design en motion design. Het resultaat hiervan zijn animaties en motion-design met een sterk concept als fundament. Rock solid.

Een echte held gaat geen uitdaging uit de weg. Een held stort zich dapper in het onbekende. Doen wij ook. We zijn niet bang om over het randje te kijken. Juist niet. We zijn nieuwsgierig naar wat daar te vinden is. Want juist over dat randje borrelt de creativiteit. We durven ons te laten verrassen, en zo wordt ons vak een groot avontuur.

We zijn toegewijd aan dat avontuur. Aan onze missie. Want hobbels zijn er om overheen te springen. We weten precies die move te maken waarmee we jouw verhaal zo sterk mogelijk de wereld in sturen. 

Team

 • Hubert Heutinck

  Hubert Heutinck

  Motion Designer — Krijgt er een kick van als hij na het afronden van een film in zijn schetsboek ziet dat zijn pennenkrassen van maanden geleden in gave motion en design tot leven zijn gekomen. Rolt ’s avonds met mannen over een mat, een bezigheid die beter bekend staat als Brazilian Jiu Jitsu. Kan hij zijn energie in kwijt na een lange dag werk.

 • Julian Theelen

  Julian Theelen

  Art Director — Is gestart met Supermassive omdat hij in motion design de ultieme creatieve uitlaatklep vindt. Blinkt uit in het vertalen van concepten naar een vette vormgeving. Maakt daarnaast muziek als 'Five Suns' en doet sounddesign. Best veel dus. Ziet zichzelf dan ook als een soort jack-of-all-trades. Probeert Oosterse wijsheden te begrijpen en ernaar te leven.

 • Paul Theuns

  Paul Theuns

  Account Director — Kun je uittekenen met zijn besokte voeten op het bureau, kijkend naar samenvattingen van de meest obscure sporten. Slaat zelf graag een balletje op de tennisbaan en is minstens zo fanatiek als het aankomt op het creëren van projecten die er goed uitzien en die vooral goed werken. Vaart wel bij enthousiasme, goeie ideeën en toffe teamprestaties.

 • Robert van Wingerden

  Robert van Wingerden

  Creative Director — Is onvermoeid optimistisch en vindt voor elk probleem (wat is dat?) een oplossing. Ziet overal concepten in. Zet zijn enthousiasme kracht bij door hard in zijn handen te klappen en allerlei versies van ‘Joeh!’, ‘Perrrrrrfect’of ‘Yessss’ uit te slaan. Uitvinder van het levensgenieten. Kan niet zonder goed eten en mooie reizen maken.

 • Carmen Benneker

  Carmen Benneker

  Projectmanager

 • Peter Erinkveld

  Peter Erinkveld

  3D Artist — Creatieve held met een oneindige fantasie en altijd rake grappen. Verblijft het liefst in zijn zelfgecreëerde wereld van levensechte 3D-animaties. Vindt in onverwachte hoeken de oplossing voor technische uitdagingen. Werkt het beste met één schoen aan en één schoen uit en sleutelt thuis aan zijn synthesizer.

 • Victor van Vloten

  Victor van Vloten

  Creative Director — Kan net zo goed praten als luisteren en zet dit talent in om het gevoel van de klant te vangen in een verhaal. Is verslaafd aan Studio Sport, pure chocolade en dikke plakken kaas. Beweert vanwege zijn creatieve, chaotische hoofd te houden van orde & structuur (maar daar is de aanblik van zijn schetsboek geen bewijs van). Is een doorzetter en bouwt zijn eigen huis.

 • Margot Malipaard

  Margot Malipaard

  Office Manager — Brengt structuur in chaos. Kan zelf niet editen, designen of animeren, maar zorgt er voor dat de rest dat zo goed mogelijk kan doen. Vind het fantastisch om dingen te plannen en organiseren. Zorgt er dan ook voor dat brainstorms, lunches en borrels on point zijn. Houdt van reizen, het liefst zo vaak mogelijk. Als ze niet aan het reizen is, knuffelt ze het liefst haar kids en hond Bino.

Play View Meer Sluiten Bekijk case