Rutgers

Get Up, Speak Out

Rutgers maakt zich wereldwijd sterk voor seksuele gezondheid. Dit gaat verder dan alleen condooms uitdelen. Verschillende programma’s behandelen onderwerpen als seksuele weerbaarheid en genderrollen, allemaal afgestemd op de doelgroep.

Wij werken aan een serie animaties voor Rutgers. Voor het programma Get Up, Speak Out (GUSO) maakten wij een animatie om de kracht van het programma naar voren te brengen.

Een uitgebreide animatie als deze vraagt om een unieke visuele stijl. Wij sloten opnieuw de handen ineen met Vincent Hammingh om een nieuwe stijl te creëren die perfect aansluit bij de frisse maar serieuze toon en de doelgroep vertegenwoordigd.

Get Up, Speak Out behandelt serieuze onderwerpen, maar werkt samen met de doelgroep op een informele manier. Jongeren worden actief betrokken om samen het programma vorm te geven. Deze toon moest ook terugkomen in de animatie. Actief, urgent maar vooral positief. Het resultaat is een energieke animatie die het belang van het programma voorop stelt.  

Year
2018
Client
Rutgers
Services
Concept, Design, Illustration, 2D animation, Sound Design

Get Up, Speak Out