The Best Social Awards

The Best Social Awards zijn dé prijzen in Nederland voor al het mooiste wat social media te bieden heeft. Zij willen creatieve, grappige en innovatieve content(makers) een podium geven.

Mooie content in het zonnetje zetten, daar werken wij graag aan mee. Toen The Best Social Awards ons vroeg om voor hun event de gehele videobranding te verzorgen liepen we meteen over van de toffe ideeën. We bedachten een campagnefilm voor de promotie van het event en maakten een graphics package voor tijdens The Best Social Awards zelf.

Year
2018
Services
Concept, Design, Animation, Sound design

Campagnefilm

In de aanloop naar het event maakten we een campagnefilm. In korte sketches laten we zien hoe social media in ons hele leven aanwezig is. De makers van de meest creatieve content worden beloond met een awardnominatie. De film werd ingezet ter promotie van het evenement. De sketches konden los worden ingezet op de verschillende social kanalen.

Graphics package

Voor het event verzorgden wij de volledige branding. We maakten een openingsfilm, introductieschermen voor jury en genomineerden, resultatenschermen, partnerschermen en bumpers. Een hele kluif, want het evenement had maar liefst 26 categorieën. Bekijk hieronder een compilatie!