Vacature, 32 tot 40 uur – Supermassive

Vacature, 32 tot 40 uur

Vacature project manager

Functie: Projectmanager
Plaats: Arnhem

Wie ben jij?

Superhero in organisatie en coördinatie. Master in het orde brengen in creatieve chaos en dé persoon die ons in staat stelt geweldig mooi werk te kunnen maken. Jij begeleidt moeiteloos het proces van offerte tot delivery, en zorgt er voor dat die delivery altijd stipt op tijd is.

Je bent iemand die begrijpt wat er nodig is om van een goed idee een geweldig product te maken. Of het nou een motion graphic, een website of een campagne is. Je voelt je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de gehele productie. Jouw debriefs en planningen zorgen voor overzicht. Je praat de taal van een ontwerper en een developer en weet hoe digital processen er uit zien.

Met jouw charme, enthousiasme en overtuigingskracht gaan er deuren voor je open. Je krijgt dingen gedaan. Je denkt altijd in oplossingen en weet naast het interne team ook leveranciers en clients goed mee te nemen.

Je bent supersociaal. De balans vinden tussen informeel en positief en kritische en professioneel is voor jou een peulenschil. Je ademt digital. Je tikt als een bezetene op je phone en Macbook en jongleert Slack, Whatsapp, Zoom, Mail en Asana.

Wie zijn jullie dan?

Supermassive is een motion design studio. Encode is een digital agency voor web en mobile. Samen met communicatiebureau Arteffects vormen wij een collectief en delen we kantoor en cultuur. We hebben zowel onze individuele opdrachten als projecten die we samen oppakken. Ons droompand in hartje Arnhem staat momenteel in de steigers. Tot die tijd hebben we een te gekke tijdelijke ruimte. We houden van vieren, jaarlijks skiën, potje voetbal in het park en we lunchen elke dag samen!

Wat je sowieso hebt:
  • HBO werk- en denkniveau
  • 2-4 jaar werkervaring als producer/projectmanager of vergelijkbare functie bij een bureau
  • Feeling met het creatieve proces van motion design & web development
  • Een PhD in offertes en planningen maken
  • Digital know-how
  • Vlijmscherpe communicatieskills
Solliciteren?

Stuur dan je motivatie en CV naar paul@studio-encode.nl.

Play View Meer Sluiten Bekijk case