28 / TD21

Alliander Technische Dag 2021

Oplossingen Motion Identity Key Visuals Opening Film 3D Renders for Digital Platform Virtual Film Set Bumpers & Leaders

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Dus hebben wij, in samenwerkingen met East Agency en Encode, er een bedacht: het virtuele evenementenplatform.

Het evenementenplatform is als een fysieke evenementenlocatie, maar dan online. In 3D en met grenzeloze digitale mogelijkheden.

Een mooi voorbeeld van een virtueel evenement dat we hebben gefaciliteerd is Alliander’s Technische Dag. Een evenement waar medewerkers samenkomen om nieuwe technologie en oplossingen te bespreken.

TD '21

Voor een virtueel event komen er veel disciplines samen. We werkten nauw samen met storytelling studio Arteffects, studio Het Nieuwe Kader en Encode om de digitale omgeving en het evenement op poten te zetten.

We hebben uitgebreide ervaring in virtuele producties. Bezoek onze Creative Technologies-pagina voor meer voorbeelden.

Digitale look & feel

We creƫerden een futuristische digitale look & feel voor het platform. 3D omgevingen binnen de virtuele locatieVawn geven het evenement een uniek en innovatief karakter. Gebruikers konden door deze verschillende omgevingen navigeren en met andere bezoekers chatten, waardoor ze het gevoel kregen bij een echt evenement te zijn.

Virtual Event

Ook sparren over een virtueel event of kijken hoe we jouw event naar een hoger niveau kunnen tillen? Let us know!

Play View Meer Sluiten Bekijk case