Stagiair Productie/ Project Management | East Agency

Vacature

Functie: Stagiair Productie/ Project Management
Plaats: Arnhem
Aantal uur: 40

Wij zijn Arteffects, Supermassive en Encode. Arteffects produceert films, Supermassive is een motion design studio en Encode is een digital agency voor web en mobile. Samen vormen wij een collectief van 16 man en delen we een, net helemaal mooi verbouwd, kantoor en cultuur. Samen zijn wij op zoek naar een productie stagiair.

Wie ben jij?
Je bent een hbo/mbo student en zoekt een meewerk stage. Jij bent nieuwsgierig, communicatief sterk en wil graag leren hoe het er achter de schermen bij een creatief bureau aan toe gaat. Jij denkt in oplossingen en weet als geen ander hoe je het onmogelijke voor elkaar krijgt. Voor je vrienden regel je altijd al de festival tickets of organiseer je de dagjes uit met je familie. Wanneer het chaos wordt, blijf jij altijd rustig. Je hebt misschien zelfs een rijbewijs en als je ook nog ’ns ooit iets hebt meegekregen van het maakproces van een film, animatie of site, moet je helemaal solliciteren!
Als productie stagiair werk je mee met onze producers en projectmanagers. Je krijgt 1 begeleider, maar werkt in deze rol met iedereen binnen onze bedrijven samen. Je zorgt voor de planning en de juiste input van de klant voor een motion graphic, regelt props, acteurs/actrices en scout locaties voor een film, gaat mee naar een draaidagen als productie assistent en nog veel meer. Het maakt jou niet uit wat er op je pad komt, want regelen is je tweede natuur.

Wie zijn jullie dan?
Wij willen graag gedurfde dingen maken. Dingen maken die raken, verbinden en kloppen. Bijzondere ervaringen die het verhaal vertellen op manieren die je nog nooit gezien of voor mogelijk hebt gehouden. We zijn een studio, een atelier, een boetiek die met slagkracht maatwerk levert. We werken graag samen om langs drie lijnen onnavolgbare ervaringen te maken. Check vooral ook ons werk op onze sites!

We hebben een open, creatieve en gezellige cultuur. We vinden belangrijk om samen leuke dingen te doen: we lunchen graag (goed!) op ons dakterras, hebben regelmatig leuke teamuitjes of feestjes en er wordt tegenwoordig zo af en toe ook samen gesport! Ontwikkeling vinden we belangrijk en leuk. We hebben dan ook altijd meerdere stagiairs rondlopen, die ons de nieuwste trends bijbrengen. Wil je weten wat de huidige stagiairs van hun stage vinden? Luister dan vooral naar de podcast, op eigen initiatief gemaakt door stagiair Roos. 

Solliciteren?
Stuur ons een mail met je motivatie en CV!

Play View Meer Sluiten Bekijk case