Proces

Hoe wij werken

 • 01/Kennismaking

  Omdat het begint met jou en jouw verhaal. We luisteren naar waar je vandaan komt en welke doelen je voor jezelf stelt. En vooral: welke uitdagingen je tegenkomt. Wij zoeken met jou naar manieren om ze aan te gaan, en nog leuker: hoe we ze kunnen ombuigen tot een kans.

 • 02/Concept & voice-over

  Het concept is de rode draad van jouw verhaal. Met een sterk concept vertelt je verhaal zichzelf krachtig. Een sterk concept vraagt om keuzes maken. Door alle mogelijkheden te exploreren en te experimenteren vinden wij de juiste toon en de juiste vorm voor je verhaal.

  Werkt een combinatie met video het best, of gaan we voor een meer abstracte vorm? De voice-overteksten en het storyboard die hieruit volgen zijn de eerste stap naar productie.

 • 03/Visuele stijl

  Wij denken direct in beelden. Daarom werken we wat van die beelden uit om de juiste stijl te vinden. We verkennen verschillende kleurstellingen en effecten die passen bij de toon van de animatie. Maar ook de juiste grafische elementen zijn hier belangrijk.

  Misschien heb je al een visuele stijl waar je je comfortabel bij voelt. Goed nieuws! Ook binnen bestaande kaders is iets vernieuwends te maken wat er uitspringt.

 • 04/Productie

  Hier komt je verhaal echt tot leven. Waar eerst alle elementen, van tekst tot graphics, nog statisch en los van elkaar leken te staan, wordt er nu een geheel van gemaakt. Met oog voor zowel detail als het grote plaatje, volgen scenes elkaar op tot één lopend verhaal in het juiste tempo.

  Vanuit hier gaan we finetunen. We slijpen wat, we pakken de details aan. We zorgen voor de juiste sound-effects en muziek. Hierna weet je zeker dat alles tot in de puntjes uitgewerkt is.

Play View Meer Sluiten Bekijk case