3D Productvisualisatie

Heb je een nieuw product en kun je niet wachten om het met de wereld te delen? Een 3D productvisualisatie is misschien wel de perfecte manier om jouw product op te laten vallen.

 

Een stap verder

Heb je een nieuw product en kun je niet wachten om het met de wereld te delen? Een 3D productvisualisatie is misschien wel de beste manier om op te vallen.

We laten jouw product uit het beeldscherm knallen. Als visuele verhalenvertellers kunnen we niet wachten om de juiste invalshoek te vinden om jouw product te laten schitteren.

Wij gaan net dat stapje verder om je te helpen met het bereiken van je doelen. Of dat nu is om je klantenkring te vergroten, je klanten enthousiast te maken, je verkoop een boost te geven of om hen te informeren over nieuwe features of innovaties.

  • Wat is 3D product visualisatie?
  • De voordelen van een 3D product visualisatie?
  • Showcases

Wat is 3D Productvisualisatie?

Een 3D productvisualisatie is het proces van het creëren van een driedimensionaal model en video van jouw product. Hierdoor kunnen we een uitgebreid overzicht geven van de kenmerken, zelfs die binnenin het product.

We zouden geen heroes in motion zijn als we je product niet in beweging zouden zetten. Dus dat doen we!  Hierdoor kunnen we bepaalde eigenschappen benadrukken. We hebben volledige controle over vorm, belichting, camerabewegingen en omgevingen, zodat we een sfeer kunnen neerzetten die voldoet aan jouw specifieke behoeften en de look & feel van je merk.

Meer dan een product

Wat zijn de voordelen van 3D productvisualisaties?

  • Je product in beweging: onze 3D productvisualisaties laten zien hoe je product in elkaar zit, waardoor je publiek beter begrijpt hoe het werkt en welke voordelen het biedt.
  • Betrokkenheid vergroten: Mensen zijn meer geneigd om bewegend beeld te bekijken, waardoor 3D productvisualisaties een geweldige manier zijn om de aandacht van je publiek te grijpen en vast te houden.
  • Op maat gemaakt: elke visualisatie die we maken, is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Zo laten we je product op de beste manier naar voren komen, passend bij je merk.

Showcases

Mooie voorbeelden van zo’n visualisatie zijn de lancering van de Kalfire W53/50R haard en de ad die we maakten voor Feraggio.

De Kalfire W53/50R is een van de milieuvriendelijkste haarden ter wereld, vol ingenieuze en duurzame technieken. We creëerden samen met Arteffects en Encode een online experience, waarin de gebruiker langs alle features van de haard navigeert en live de verschillende opties kan verkennen.

Verken de W53/50R.

Wanneer je een doordacht ontworpen product hebt, zoals de heels van Feraggio, dan is een 3D productvisualisatie de perfecte manier om deze te laten zien. Het Nieuwe Kader voorzag ons van zeer gedetailleerde 3D-scans van de verschillende modellen, waardoor we dichtbij konden komen en de fijnste details konden blootleggen. Het resultaat: een filmische reis langs de heel, waarin we met behulp van visuele metaforen alle features van de schoen ontdekken.

Dynamische Content

Wij kunnen ook helpen bij het uitrollen van de productvisualisatie. Verschillende platforms vragen om een ​​andere aanpak. Een Instagram-advertentie wordt anders bekeken dan een product demo op een beurs. We kijken samen met jou welke verschillende versies er nodig zijn, en zorgen dat ze geoptimaliseerd zijn voor hun doel.

Ook online is 3D product visualisatie niet meer weg te denken. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste manieren en technieken om dit te doen. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk onze Creative Technologies pagina.

Praten over een 3D productvisualisatie voor jouw organisatie?

Play View Meer Sluiten Bekijk case