Creative Technologies

Onze missie is om altijd vooraan te staan bij de nieuwste creatieve technologische ontwikkelingen. Hier hoeven we niet ons best voor te doen, dit komt vanzelf. Die drang naar innovatie zit in ons hart. We zijn ontdekkers en innovators, en houden ervan om te werken op de cutting edge van ons veld. Een aantal voorbeelden van creatieve technologieën die ons fascineren zijn virtuele producties, interactive motion design & extended reality (AR/VR).

 

Virtuele Producties

De toekomst van de creatieve industrie is virtueel. Wacht, zeiden we toekomst? We doen het al. Je hebt vast de mogelijkheden van Unreal Engine gezien. De ontwerpers in ons Virtual Productions-team zijn experts in het inzetten van deze tool voor motion design. Ze creëren in een oogwenk de meest verbazingwekkende omgevingen.

 

Door gebruik te maken van virtuele productie in combinatie met green screen of zelfs een LED-scherm voor je filmopname, zet je je acteurs in een volledig virtuele omgeving plaats. Of we slaan de acteurs helemaal over en maken een volledige CGI ad met digitale avatars.

We hebben een breed scala aan virtuele producties gemaakt voor (live) evenementen en presentaties. Bekijk onze Unreal-reel voor een glimps van het werk, of duik dieper in deze cases voor Alliander’s Technische Dag of de Device Experience.

Interactive Motion Design

Zoek jij een manier om je content naar het volgende niveau te tillen en je bezoekers er op een nieuwe manier bij te betrekken? Interactive motion design kan je daarbij helpen. Bezoekers van je website voelen zich meer betrokken met content die ze zelf kunnen beïnvloeden of mee kunnen interacteren.

De snelle opkomst van frameworks die animatie en 3D in een webomgeving mogelijk maken, veranderen het digitale landschap. We zien steeds meer websites die gebruik maken van motion design en 3D. En dat vinden we te gek. Vanzelfsprekend dat wij vooraan staan in het toepassen van deze technieken.

Samen met onze vrienden van Studio Encode werken we aan het creëren van onvergetelijke web-ervaringen. Van online event platforms tot productdemo’s. Door onze vaardigheden op het gebied van 3D-ontwerp, motion design en web development te combineren hebben we prijswinnende projecten gerealiseerd.

Zo hebben we voor Kalfire een website ontwikkeld waarop een 3D visualisatie van hun product te zien is en waar een gebruiker de verschillende highlights kan bekijken.

Een van onze favoriete dingen is ons werk een plaats te zien krijgen in de fysieke wereld. Nog beter, als het in een interactief museum is. Voor het Historyland museum creëerden we een beleving die bezoekers uitnodigt een kijkje te nemen in een andere wereld, in een andere tijd. Met een hoofdrol voor een historische reus: de mammoet.

Extended Reality (AR/VR)

Wil je je kijker midden in de actie plaatsen? Dat kan in virtual reality. Met een VR bril kun je 360 graden om je heen kijken. Te gek voor in een museum. Om bijvoorbeeld je kijker een reis door de tijd te laten maken, zoals we deden voor twee UNESCO geoparken. Als kijker wordt je letterlijk omringd door een kudde mammoeten, dinosauriërs en prehistorische vissen. Een unieke manier om je verhaal te vertellen, maar ook een interessante manier om lessen of trainingen te geven.

Ook vooraan staan bij de nieuwste innovaties? We denken graag met je mee.

Play View Meer Sluiten Bekijk case